vrijdag 8 februari 2013

het gaat gebeuren

Het spreekwoord is "goed werk heeft tijd nodig"

nou in ons geval heeft het de nodige tijd gekost, had ik het begin van het jaar nog over week 22, dit is door allerlei zaken gaan schuiven, de vloer is gelegd in oktober en toen was de verwachting dat alles zou komen in de tweede week van december, en toen dat niet ging lukken kregen we de feestdagen en ja de vorst en sneeuw periode heeft ook niet meegewerkt.

Maar nu gaat het toch gebeuren. 

Dinsdag de 12e februari komen de vrachtwagens en gaan we assembleren.

Hier even een laatste sfeer impressie van de winter op de vlakke vloer.
Dit was hoe het er op 25 januari uitzag, sneeuw en vorst en dus niet metselen, maar kort hierna ging het dooien, gelukkig.
De levering van de betonstenen liep wat vertraging op , maar vandaag zijn eindelijk gekomen en kon er gemetseld worden.

Maar voor het metselen eerst de voorbereiding

Alleen het deel aan het water hoeft niet opgemetseld te worden vandaar dat het links doorloopt tot in de hoek, en rechts wat eerder stopt.



De stel laag en de eerste laag zijn gedaan, duidelijk te zien de draadeinden die in de muur komen, om de stelplanken te verankeren. Zodat as dinsdag alles makkelijk geplaatst kan worden.
Nog twee lagen te gaan, aan de buitenzijde komt straks isolatie plaat en epdm folie, en dan kan ik de drainage buis gaan ingraven, en kan het aanvullen beginnen, maar dat hoeft niet te gebeuren voor as dinsdag.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten